Πάντα σε κάτι καλο υπάρχει η Falacon Lights για το καλύτερο
 
 

Διατίθεται σε 2 τύπους:
MARINE HI – LUX I ΑΠΛΟΣ
MARINE Ni – MH
KAI MARINE Ni – MH ELECTRONIC


ΤΥΠΟΣ MARINE HI - LUX ΑΠΛΟΣ με μπαταρία 6 V - 5 Ah

Επαναφορτιζόμενο φανάρι με μπαταρία μολύβδου. Ιδανικό για χρήση εντός και εκτός νερού με πολύωρη διάρκεια – αυτονομία 6 ωρών. Έχει δυνατότητα φωτισμού εώς και 15 μέτρα, υποβρυχίως και 1,5 μίλι, εκτός νερού. Υπάρχει όμως δυνατότητα αναβάθμισης του τύπου αυτού σε Ni – MH με την αλλαγή μπαταρίας και φορτιστή.

ΤΥΠΟΣ MARINE HI - LUX Ni - MH
Φανάρι μικρών διαστάσεων που διαθέτει όμως χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα που θα βρείτε μόνο σε μεγάλα επαγγελματικά φανάρια. Δέχεται λαμπτήρες από 10 W – 5 ώρες αυτονομία, 20 W – 3 ώρες αυτονομία, 30 W – 2 ώρες αυτονομία τα οποία αποδίδουν με πολύ μεγαλύτερη απόδοση απο την αναγραφόμενη των WATT . Με χρήση λαμπτήρα 20 W ή 30 W και αλλαγή κάτοπτρουμπορεί να μετατραπεί σε φως VIDEO .

Προσφέρεται απλός και ELECTRONIC ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ με διακόπτη επιλογής τριών επιπέδων φωτισμού που δίνει τη δυνατότητα τριπλασιασμού των ωρών λειτουργίας και αυξομείωσης της έντασης του φωτός, ανάλογα με τις ανάγκες μας. Επαναφορτιζόμενος φακός για ελεύθερη και αυτόνομη κατάδυση. Διαθέτει πιστολοειδή λαβή με μηχανικό, διπλό διακόπτη. Βολτόμετρο παρακολούθησης για το χρόνο διάρκειας της μπαταρίας. Ρύθμιση εστίασης του κατόπτρου. Εξωτερική φόρτιση διπλού τύπου απο 220 V (σπιτιού) και 12 V (αυτοκινήτου). Ιδανική πλευστότητα (ελαφρώς αρνητική) ώστε να στέλνει το φως προς το βυθό και όχι προς το χρήστη.


Με διακόπτη επιλογής 3 επιπέδων φωτισμού που δίνει τη δυνατότητα τριπλασιασμού των ωρών λειτουργίας και αυξομείωσης της έντασης του φωτός ανάλογα με τις ανάγκες μας.