Πάντα σε κάτι καλο υπάρχει η Falacon Lights για το καλύτερο
 
 


Ο τύπος THUNDERLIGHT 8/10 σχεδιάστηκε και μελετήθηκε από άτομο με μεγάλη εμπειρία στη θάλασσα και γι'αυτό διαθέτει άψογη συμπεριφορά. Οι συνθήκες της θάλασσας είναι συχνά δύσκολες και αντίξοες, γι'αυτό το λόγο ο εξοπλισμός δεν πρέπει να καταπονεί το χρήστη.

Ο THUNDERLIGHT 8/10 έχει ιδανική πλευστότητα, ελαφρώς αρνητική και στρέφει το φως προς το βυθό και όχι προς το χρήστη.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος εκτός νερού 4,400 gr και εντός νερού 40,7 gr .
Διαθέτει πιστολοειδή λαβή με μηχανικό διακόπτη 2 θέσεων, 2 λαμπτήρων
( MICROLIGHT ) – βοηθητικός φωτισμός 20 εώς 30 ωρών – ώστε ποτέ να μην μείνουμε από φως υποβρυχίως. Εξωτερική φόρτιση που προστατεύεται από στεγανή βιδωτή τάπα που λειτουργεί ταυτόχρονα ως κεντρικός διακόπτης ασφάλειας για υπενθύμιση στεγανοποίησης – εαν δεν είναι στεγανός δεν ανάβει. Φωτεινή ένδειξη βάθους με βολτόμετρο παρακολούθησης του χρόνου της μπαταρίας. WATER ALARM – αισθητήρας νερού με φωτεινή ένδειξη. Μεγάλη ευκολία στο άνοιγμα – κλείσιμο για την αλλαγή του λαμπτήρα. Εξωτερική φόρτιση διπλού τύπου απο 220 V (σπιτιού) και 12 V (αυτοκινήτου).

Με διακόπτη επιλογής 3 επιπέδων φωτισμού που δίνει τη δυνατότητα τριπλασιασμού των ωρών λειτουργίας και αυξομείωσης της έντασης του φωτός ανάλογα με τις ανάγκες μας.

 

 


ΤΥΠΟΣ 8/10 με μπαταρία 8 V -12 Ah
Έχει τη δυνατότητα πολύωρης λειτουργίας με ισχυρή συγκεντρωτική δέσμη φωτός και με δυνατότητα επιλογής λαμπτήρων 10 W - 6:00 ώρες αυτονομία, 20 W – 3:00 ώρες αυτονομία, 30 W – 1:30 ώρες αυτονομία τα οποία αποδίδουν με πολύ μεγαλύτερη απόδοση από την αναγραφόμενη των WATT . Προσφέρεται απλός με 2 λαμπτήρες ( MICROLIGHT ) – βοηθητικός φωτισμός – και ELECTRONIC ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ με διακόπτη επιλογής τριών επιπέδων φωτισμού που δίνει τη δυνατότητα τριπλασιασμού των ωρών λειτουργίας και αυξομείωσης της έντασης του φωτός, ανάλογα με τις ανάγκες μας.

ΤΥΠΟΣ 14 VOLT με μπαταρία 14 V – 7.2 Ah
Είναι ένα πολύ ισχυρό φανάρι για χρήση στην αυτόνομη κατάδυση, με μεγάλη διαπεραστηκότητα στο νερό. Δέχεται λαμπτήρες από 30 W – 2:30 ώρες αυτονομία, εώς 100 W – 0:30 ώρες αυτονομίας . Προσφέρεται απλός με 2 λαμπτήρες ( MICROLIGHT ) – βοηθητικός φωτισμός και ELECTRONIC ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ με διακόπτη επιλογής τριών επιπέδων φωτισμού που δίνει τη δυνατότητα τριπλασιασμού των ωρών λειτουργίας, από 2:30 – 3:30 – 5:00 και αυξομείωσης της έντασης του φωτός, ανάλογα με τις ανάγκες μας.

ΤΥΠΟΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ με μπαταρία 6 V – 14 Ah
Είναι ένα φανάρι της σειράς, στον τύπο αυτό δεν υπάρχουν ηλεκτρονικές ενδείξεις. Διαθέτει απλό μαγνητικό δικόπτη χωρίς βοηθητικό φωτισμό. Δέχεται λαμπτήρες από 10 W - 7:00 ώρες αυτονομία, 20 W – 4:00 ώρες αυτονομία, 30 W – 2:30 ώρες αυτονομία. Υπάρχει όμως δυνατότητα αναβάθμισης του τύπου αυτού.